LIVESTREAM

Er zijn mede door alle Corona-perikelen de afgelopen jaren mooie stappen gemaakt in de kwaliteit van onze livestream. Er kunnen steeds meer mensen kijken, de stand wordt doorgegeven en er wordt aangegeven wie er gescoord heeft. Kortom het is volop in ontwikkeling!

Wedstrijden
De livestream is er in ieder geval tijdens de wedstrijden van Dames 1 en Dames 2. Voor andere teams uit de Topsportklasse bekijken we de mogelijkheden per weekend. Hou hiervoor de nieuwsberichten op de website en Facebook in de gaten. 

Vrijwillige bijdrage
Wij werken
hard aan de ontwikkeling van de livestream, om u als toeschouwer op allerlei manieren mee te kunnen laten genieten van de wedstrijden. Dit kost uiteraard ook geld. 

Voor het gebruik van de livestream kunt u een vrijwillige bijdrage overmaken naar onze vereniging. Dit kunt u zien als het ‘entreegeld’ voor de wedstrijd. Het bedrag van deze bijdrage kunt u zelf bepalen. Wilt u een bijdrage geven voor livestream? Klik dan op de rechter link hieronder vrijwillige bijdrage, dan krijgt u een betaalverzoek, waarbij u zelf een bedrag kunt overmaken via iDeal. Namens JuRo Unirek/VZV bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Via de linker link komt u automatisch terecht bij de livestream. Wij wensen u veel kijkplezier!!

 

Direct naar DE LIVESTREAM

VRIJWILLIGE BIJDRAGE


Note: Voor de vrijwillige bijdrage wordt u doorgelinkt naar online betaalverzoek. Hier kunt u een betaling via iDeal doen.

Scroll naar boven