LIVESTREAM

Helaas is het vanwege de verder aangescherpte Corona-maatregelen op dit moment niet toegestaan om publiek toe te laten tijdens de wedstrijden. Maar wij gaan ons best doen om bij meerdere thuiswedstrijden u een livestream aan te bieden, dit zodat u toch de wedstrijden binnen de vereniging kan volgen. 

Er zijn afgelopen mooie stappen gemaakt in de kwaliteit van onze livestream. Misschien dat u al eerder iets heeft gezien via de livestream, inmiddels kunnen er steeds meer mensen kijken, de stand wordt doorgegeven en er wordt aangegeven wie er gescoord heeft. Kortom het is volop in ontwikkeling!

Wedstrijden
De livestream is er in ieder geval tijdens de wedstrijden van Dames 1 en Dames 2. Voor andere teams uit de Topsportklasse bekijken we de mogelijkheden per weekend. Elke weekend wordt vooraf aangeven bij welke wedstrijden er een livestream is, hou hiervoor de nieuwsberichten op de website en Facebook in de gaten. 

Vrijwillige bijdrage
Doordat we helaas geen toeschouwers mogen toelaten bij de wedstrijden, missen we als vereniging een stuk aan inkomsten vanuit entreegelden. Daarnaast werken wij
 hard aan de ontwikkeling van de livestream, om u als toeschouwer toch mee te kunnen laten genieten van de wedstrijden. Ook dit kost geld.

Voor het gebruik van de livestream kunt u een vrijwillige bijdrage overmaken naar onze vereniging. Dit kunt u zien als het ‘entreegeld’ voor de wedstrijd. Het bedrag van deze bijdrage kunt u zelf bepalen. Wilt u een bijdrage geven voor livestream? Klik dan op de rechter link hieronder vrijwillige bijdrage, dan krijgt u een betaalverzoek, waarbij u zelf een bedrag kunt overmaken via iDeal. Namens JuRo Unirek/VZV bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Via de linker link komt u automatisch terecht bij de livestream. Wij wensen u veel kijkplezier!!

 

Direct naar DE LIVESTREAM

VRIJWILLIGE BIJDRAGE


Note: Voor de vrijwillige bijdrage wordt u doorgelinkt naar online betaalverzoek. Hier kunt u een betaling via iDeal doen.

Scroll naar top