VZV en Pien van der Geest een nieuw koppel

Aankomend seizoen komt de 21-jarige Pien van der Geest de damesselectie versterken.  Met Pien van der Geest heeft JuRo Unirek VZV een mooi talent aan de haak geslagen. Aan het eind van vorig seizoen heeft Pien de knoop doorgehakt en de overstap gemaakt naar VZV. Na een mooie zomer is ze klaar voor het nieuwe seizoen.

‘Hi allemaal! Ik ben Pien van der Geest, 21 jaar en kom uit Beverwijk. Hiervoor heb ik bij DSS, VOC & bij Volendam gehandbald. Ook heb ik 2,5 jaar op de handbalacademie gezeten. Dit jaar in het rood/witte shirt van VZV. Super veel zin in! Ik hoop jullie allemaal heel snel te zien in de hal!’

Samen met Lisa Hölscher en Meike van Splunter is Pien een zeer mooie aanvulling van de selectie, wij hebben zin in het nieuwe seizoen! De voorbereiding van het seizoen is al volop bezig, Volgende week doet JuRo Unirek VZV mee met de Noord-Holland Cup, voor de 3e keer wordt gestreden om deze cup. Aanstaande maandag wordt de eerste ronde gespeeld in Sportcentrum VZV. U bent uiteraard van harte welkom! De entree voor alle wedstrijden is € 5,00, voor iedereen onder de 18 jaar is de toegang gratis.

Deel dit bericht

Scroll naar boven