VriendenLoterij steunt Handbalvereniging VZV uit ‘t Veld met 5.000 euro

Welkome bijdrage voor nieuwe beach-handbalvelden

Amsterdam, december 2021 – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Handbalvereniging VZV uit ‘t Veld! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Handbalvereniging VZV gaat het geld gebruiken om twee buiten beach-handbalvelden te realiseren. 

Jack de Jong van Handbalvereniging VZV: “Deze bijdrage komt écht op het juiste moment! We willen de buiten beach-handbalvelden afmaken. Hier hebben we nog doelen en belijningen voor nodig. Op dit moment hebben we één compleet veld en willen we er nog twee velden naast maken.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Deel dit bericht

Scroll naar boven