Vervroeging Europacup wedstrijd naar 16:00

Wat een mooie eerste wedstrijd hebben wij gehad in Skopje! Aanstaande zaterdag is de return, brengt het weer dezelfde strijd als afgelopen zaterdag? We hopen uiteraard van wel!

Er is sinds afgelopen weekend helaas geen publiek meer toegestaan bij wedstrijden en trainingen in de professionele- en amateursport. Maar…… we hebben de livestream.

Vanwege de coronamaatregelen is de wedstrijd vervroegd van 19:00 uur naar 16:00 uur. Hierdoor kan de wedstrijd via de livestream gekeken worden in de kantine van Sportcentrum VZV ‘Bij Veld’t’.

De Europacup wedstrijden zijn een grote kostenpost voor onze vereniging. Deze kosten worden o.a. opgevangen door entreegelden en sponsoracties (mokken). Helaas gaan wij de grote post entreegelden nu missen… om dit enigszins op te vangen gaan vragen een vrijwillige bijdrage voor de livestream. Als u komt kijken in de kantine van Sportcentrum VZV dan vragen wij €5,- entreegeld. Wij hopen uw begrip hiervoor. (Voor het betreden van de kantine dient u een Coronatoegangsbewijs te hebben.)

Kaartverkoop wordt hiervoor opgezet, hierover volgt z.s.m. nieuws. Toeschouwers welke al een kaart hadden gekocht voor de wedstrijd kunnen met deze kaart naar binnen, u ontvangt hierover een mail, u dient zicht namelijk hiervoor wel voor aan te melden. Zo hebben wij inzicht in hoeveel mensen er ongeveer komen.

Wij gaan weer voor een mooi weekend!

Wilt u een vrijwillige bijdrage doen dan mag dat natuurlijk ook! U kunt dit overmaken naar rekeningnummer NL82 RABO 0377 6026 04 t.n.v. Handbalvereniging V.Z.V. Of gebruik maken van onderstaande betaallink: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=PhqjBJNXRFiT1EvVBF_BrA&qsl_reqcnt=1

Deel dit bericht