Transfernieuws: Zoë van Giersbergen komt naar JuRo Unirek VZV

Tijdens de wintertransferperiode gaat Zoë van Giersbergen de overstap maken van Westfriesland SEW naar JuRo Unirek VZV. De 22-jarige opbouwster komt bij VZV vele bekende tegen van het nationale beachhandbalteam Meike Kruijer, Lisanne Bakker, Anna Buter en Josien van den Hoek. Zes maanden terug is Zoë geblesseerd geraakt aan haar knie, haar revalidatie maakt ze af bij VZV. Wij hopen dat ze haar eerste minuten in de nacompetitie kan gaan maken, zodat ze in het nieuwe seizoen volledig klaar is voor JuRo Unirek VZV.

Zoë van Giersbergen woont in Hoorn. waar ze op haar 6e is begonnen bij Zwaluwen ‘30 en daarna heeft ze 10 jaar bij SEW gehandbald. ‘Momenteel ben ik aan het revalideren i.v.m. het afscheuren van mijn voorste kruisband. Bij SEW heb ik vele jaren met plezier gehandbald, maar ik merkte dat ik toe was aan iets nieuws. Na goede gesprekken bij VZV heb ik besloten om de overstap te maken. Ik hoop dat ik dit seizoen nog minuten kan maken in het rood/wit. Ik heb er super veel zin in en hoop jullie snel te zien in de hal!’

Deel dit bericht

Scroll naar boven