Succesvolle Noord-Holland Cup gaat op voor 4e editie

Van 14 tot en met 27 augustus topwedstrijden dameshandbal in Noord-Holland.

Voor de handbalsters van JuRo Unirek VZV staat binnenkort deelname aan de Noord-Holland Cup op de planning. Op maandag 14 augustus speelt JuRo Unirek VZV in eigen huis OTTO Work Force/VOC Amsterdam, woensdag 16 augustus is Volendam de tegenstander in Zaanstad en op woensdag 23 augustus wacht de wedstrijd tegen SEW in Volendam. Op zondagmiddag 27 augustus zijn als afsluiting de finales in Sporthal De Bloesem in Wognum. Een mooie week voor handballend Noord-Holland om de topclubs aan het werk te zien.

Voor de 4e keer wordt de Noord-Holland Cup georganiseerd voor de vier Eredivisie teams. Het is een mooie voorbereiding op het seizoen, dat in het weekend van 2 en 3 september van start gaat. De teams kunnen met dit toernooi goed zien waar ze staan, maar ook hoe de concurrentie ervoor staat na de nodige mutaties. De vorige edities zijn gewonnen door VOC Amsterdam. Het gaat er tijdens de NH Cup fanatiek aan toe. Het zijn leuke derby’s, onder leiding van Eredivisie scheidsrechters, en de teams doen niet graag voor elkaar onder.

De entree voor de wedstrijden is bewust laag gehouden. Voor twee mooie wedstrijden betalen volwassenen € 5,-. Kinderen onder de 16 jaar kunnen gratis naar binnen. Zo hopen de verenigingen veel publiek te kunnen verwelkomen, zodat het iedere dag een mooi handbalfeest wordt.

Daarnaast spelen ook Jong SEW, Jong VOC, Jong VZV en ZAP onderling om de NH Cup voor de Eerste Divisie teams. Het volledige programma is als volgt:

Deel dit bericht

Scroll naar boven