Reservering kaarten Noord-Holland Cup woensdag 26 augustus

Beste handbalfans,

Volgende week is de Noord-Holland Cup waarvan woensdag 26 augustus de tweede ronde wordt gespeeld in ’t Veld. Vanaf vandaag is de link van de reservering van de kaarten voor in ’t Veld openbaar.

19:00VOC AmsterdamGarage Kil/ Volendam
21:00Westfriesland SEWJuRo Unirek VZV

Locatie: Sportcentrum VZV
Rijdersstraat 112, 1735 GG ’t Veld

In verband met de capaciteit van de sporthal en de huidige Corona maatregelen, zijn er voor deze wedstrijd ca. 125 zitplaatsen beschikbaar. Wij hebben de beschikking over een jongeren tribune, waar jeugd <18 jaar samen kan gaan zitten. U dient u zich vooraf voor de wedstrijd aan te melden, indien u geen registratie heeft gedaan dan kunnen wij u helaas niet toelaten tot de sporthal.

Per wedstrijd dient u zich apart aan te melden. Zie hieronder per wedstrijd de link naar het aanmeldingsformulier. Indien u tevens naar de finaledag wilt dient u zich hier apart voor te registreren. Deze inschrijving gaat open op vrijdagavond 28 augustus (of eerder indien mogelijk).

Neem voor vragen contact met ons op via kaartverkoop@vzvhandbal.nl. U kunt zich aanmelden t/m maandagavond 24 augustus 2020 18:00 uur. Uiterlijk dinsdagavond 25 augustus hoort u of uw reservering definitief is vastgelegd. U krijgt hiervan een bevestiging per mail.

Wedstrijd 19:00 | VOC Amsterdam – Garage Kil/ Volendam

Hierbij het aanmeldingsformulier van de wedstrijd van 19:00
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDKDRbO8k-YNnPYsNCnXg3r0L-Xla37-BE9M8H5gqNUy-fhA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

De zaal is vanaf 18:30 uur toegankelijk voor publiek. Via de hoofdingang kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. Na de wedstrijd dient u direct de zaal te verlaten, indien u tevens naar de wedstrijd van 21:00 wilt dient u zich hier apart voor te registreren.

Wedstrijd 21:00 | Westfriesland SEW – JuRo Unirek VZV

Hierbij het aanmeldingsformulier van de wedstrijd van 21:00
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_ok3hCTY3jAupFAC9J40gG2iqQ8hkeqaYyFj7KOzNV0vJXw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

De zaal is vanaf 20:30 uur toegankelijk voor publiek. Via de hoofdingang kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. Na de wedstrijd dient u direct de zaal te verlaten.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top