Reservering kaarten Noord-Holland Cup woensdag 25 augustus

Beste handbalfans,

Aankomende week is de Noord-Holland Cup waarvan woensdag 25 augustus de tweede ronde wordt gespeeld in ’t Veld. Vanaf vandaag is de link van de reservering van de kaarten voor in ’t Veld openbaar.

19:00VOC AmsterdamGarage Kil/ Volendam
21:00Westfriesland SEWJuRo Unirek VZV

Locatie: Sportcentrum VZV
Rijdersstraat 112, 1735 GG ’t Veld

In verband met de capaciteit van de sporthal en de huidige Corona maatregelen, zijn er voor deze wedstrijdbeperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. U dient u zich vooraf voor de wedstrijd aan te melden, indien u geen registratie heeft gedaan dan kunnen wij u helaas niet toelaten tot de sporthal.

Per wedstrijd dient u zich apart aan te melden. Zie hieronder per wedstrijd de link naar het aanmeldingsformulier. LET OP! U ontvangt een kopie van uw inschrijving, er volgt geen extra bevestigingsmail.

Wedstrijd 19:00 | VOC AmsterdamGarage Kil/ Volendam

Hierbij het aanmeldingsformulier van de wedstrijd van 19:00
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCCHpVrV3t4Y9ZIZ8qOPoW140ZPOzlACLjwMWZm815v3jncA/viewform

De zaal is vanaf 18:30 uur toegankelijk voor publiek. Via de hoofdingang kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. Na de wedstrijd dient u direct de zaal te verlaten, indien u tevens naar de wedstrijd van 21:00 wilt dient u zich hier apart voor te registreren.

Wedstrijd 21:00 | Westfriesland SEW – JuRo Unirek VZV

Hierbij het aanmeldingsformulier van de wedstrijd van 21:00
https://docs.google.com/forms/d/1-lzP2AM5qxezdctxJG71RkYzF3ZyOShKHpc3kNs-P0c/edit

De zaal is vanaf 20:30 uur toegankelijk voor publiek. Via de hoofdingang kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. Na de wedstrijd dient u direct de zaal te verlaten.

Deel dit bericht