Reservering kaarten Noord-Holland Cup 1e divisie maandag 31 augustus

Beste handbalfans,

De Noord-Holland Cup van de Eredivisie is nog in volle gang, maar we gaan volgende week direct door met de Noord-Holland Cup van de Eerste Divisie. Zowel wij, als VOC Amsterdam en Westfriesland SEW zijn weer van de partij, dit keer met de selectie teams van dames 2. Als 4e team sluit dit keer Handbalvereniging Havas aan. Maandag 31 augustus worden de eerste wedstrijden gespeeld in Sportcentrum VZV.

Maandag 31 augustus:

19:00VOC Amsterdam DS2Westfriesland SEW DS2
21:00HV Havas DS1JuRo Unirek VZV DS2

Locatie: Sportcentrum VZV
Rijdersstraat 112, 1735 GG ’t Veld

In verband met de capaciteit van de sporthal en de huidige Corona maatregelen, zijn er voor deze wedstrijd ca. 125 zitplaatsen beschikbaar. Wij hebben de beschikking over een jongeren tribune, waar jeugd <18 jaar samen kan gaan zitten. U dient u zich vooraf voor de wedstrijd aan te melden, indien u geen registratie heeft gedaan dan kunnen wij u helaas niet toelaten tot de sporthal.

Per wedstrijd dient u zich apart aan te melden. Zie hieronder per wedstrijd de link naar het aanmeldingsformulier. Indien u tevens naar de finaledag wilt dient u zich hier apart voor te registreren. Deze inschrijving gaat open op vrijdagavond 4 september (of indien mogelijk eerder).

Neem voor vragen contact met ons op via kaartverkoop@vzvhandbal.nl. U kunt zich aanmelden t/m zondagmiddag 30 augustus 2020 12:00 uur. Uiterlijk zondagavond hoort u of uw reservering definitief is vastgelegd. U krijgt hiervan een bevestiging per mail.

Wedstrijd 19:00 | VOC Amsterdam DS 2- Westfriesland SEW DS2

Hierbij het aanmeldingsformulier van de wedstrijd van 19:00
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenbhVwHtlAgHfONDnokidJb_vNrGUNWAEJ1EhNXiwxba1Fdg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

De zaal is vanaf 18:30 uur toegankelijk voor publiek. Via de hoofdingang kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. Na de wedstrijd dient u direct de zaal te verlaten, indien u tevens naar de wedstrijd van 21:00 wilt dient u zich hier apart voor te registreren.

Wedstrijd 21:00 | HV Havas DS1 – JuRo Unirek VZV DS2

Hierbij het aanmeldingsformulier van de wedstrijd van 21:00
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfniafwgMH-QfpqjJ2PQv0zgw1kvq2-grnaBa4byTuYwhTB5g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

De zaal is vanaf 20:30 uur toegankelijk voor publiek. Via de hoofdingang kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. Na de wedstrijd dient u direct de zaal te verlaten.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top