Reservering kaarten eerste competitie wedstrijd dames 1 – JuRo Unirek VZV – Fortissimo

Zaterdag 12 september is de dag dat de competitie gaat beginnen voor dames 1 met een thuiswedstrijd. Zij mogen in eigen hal aantreden tegen promovendus Fortissimo.

Helaas zijn er door de huidige Corona maatregelen maar 150 plaatsen beschikbaar voor toeschouwers. Zoals jullie mogelijk begrijpen, zijn er meer dan 150 toeschouwers die willen komen kijken naar de wedstrijden. Om iedereen een eerlijke kans te geven kunt u maar één kaart per persoon reserveren, maar het is wel zo vol=vol. Uiterlijk de avond voor de thuiswedstrijd ontvangt u een bevestigingsmail dat uw reservering geaccepteerd is.

De kaarten zijn te reserveren via de volgende link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMCeYa1PAcHa8-fk6bKxgnX0JwQTOgwm0uerRREDcOYcwd2w/viewform

De wedstrijdavond
Tijdens de registratie wordt u om een gezondheidscheck gevraagd. Echter op de wedstrijdavond zijn we in veel gevallen alweer één week verder. Stel u zelf weer de vraag of u nog steeds gezond bent en geen Corona-klachten heeft. Heeft u wel Corona-klachten, BLIJF DAN THUIS!

De zaal is één uur voor de wedstrijd toegankelijk voor publiek. Via de hoofdingang kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. En na de wedstrijd dient u direct de zaal weer te verlaten.

Jongerentribune
Toeschouwers van 18 jaar en ouder moeten onderling 1,5 meter afstand van elkaar. Dat betekent dat jeugd van jonger dan 18 jaar wel dichter bij elkaar mag zitten. Daarvoor hebben wij per wedstrijd de beschikking over een jongerentribune, waar de jeugd <18 jaar samen kan gaan zitten. Bij de registratie kan je aangeven of je op de jongerentribune wilt zitten of niet. Als er te weinig aanmeldingen zijn voor de jongerentribune dan kan het zijn dat deze komt te vervallen bij de betreffende wedstrijd.

Zitplaatsen
Aankomende week worden er op de tribunes nummers geplakt om zitplaatsen te markeren. Bij binnenkomst krijgt u een nummer toegewezen waar u dient te gaan zitten. Wij vragen u dit te respecteren en naar uw toegewezen plek te gaan. Er lopen ook een paar ‘zaalwachten’ in de zaal om u te begeleiden naar uw plekje, zij zullen u ook wijzen op de coronamaatregelen.

Corona
Als u bovenstaande ziet, dan schrikt het misschien wel een beetje af om naar de wedstrijden te komen. Maar helaas zitten wij aan al deze regels verbonden,  wij doen echter ons best om het iedereen naar zijn/haar zin te maken. Wij gaan er met de handbalmeiden weer een super seizoen van maken. En als de Corona een beetje meewerkt dan halen we misschien het einde van het seizoen en staan we in de finale om het Nederlands Kampioenschap!

Deel dit bericht

Scroll naar boven