Noëlle Kistemaker komt JuRo Unirek VZV versterken

De damesselectie van JuRo Unirek VZV wordt versterkt met Noëlle Kistemaker, de 20 jarige is woonachtig in Andijk. Voor de zomer heeft ze al een paar keer meegetraind en afgelopen maand heeft ze de daadwerkelijk keuze gemaakt om te komen handballen bij JuRo Unirek VZV.

In september begint Noëlle met de studie laboratoriumonderzoek in Amsterdam. Naast school besteed ze haar tijd graag aan handbal. Op 6-jarige leeftijd is ze bij AVV Andijk, nu beter bekend als Sporting Andijk. In de C-jeugd heeft ze de overstap gemaakt naar SEW omdat ze meer wilde trainen en een betere handbalster wilde worden. ‘Bij SEW heb ik velen jaren met veel plezier gehandbald, maar ik merkte dat ik toe was aan iets nieuws. Na een goed gesprek bij VZV en lang twijfelen heb ik uiteindelijk toch besloten om de overstap te maken. Inmiddels ben ik met open armen ontvangen en ik kijk heel erg uit naar de start van de competitie!’

Welkom bij de club Noëlle! We wensen je veel handbalplezier bij ons en hopen op vele mooie wedstrijden!

Deel dit bericht

Scroll naar boven