Michael Vijverberg van Hoofd Jeugdopleiding VZV naar Damestrainer van SEW

Michael maakt een volgende stap…..

Afgelopen week heeft Michael Vijverberg (25), onze hoofd jeugdopleiding en trainer/coach A-selectie, besloten om met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van de damesselectie te worden van SEW.

Michael is in 2017 JuRo Unirek VZV binnen gekomen en heeft zichzelf ontwikkeld van beginnende (onervaren) jeugdtrainer tot hoofd jeugdopleiding en trainer/coach van de A-selectie.

Spelend is Michael begonnen bij D.S.O Handbal, dit nog in combinatie met voetbal. Uiteindelijk is zijn spelende handbalcarrière geëindigd bij HV Tonegido HS1 (dit al tijdens zijn trainersloopbaan). Zijn trainersloopbaan is ook begonnen bij D.S.O., hier heeft hij van zijn 16e tot eind seizoen 2014-2015 de jeugd getraind. Hierna heeft Michael nog de B en C-jeugd getraind bij handbalvereniging Tonegido totdat hij in 2017 de overstap maakte naar VZV.

Bij ons heeft hij de volgende teams begeleid, waar hij in 2019 Betty Plasmeijer opgevolgd heeft als hoofd opleidingen.
• B-jeugd 2017-2018
• C-jeugd 2018-2019
• C-jeugd + B-jeugd 2019-2020
• B-jeugd + A-jeugd 2020-2021
• A-jeugd 2021-2022

Michael heeft zijn toekomt uitstippeld en wil zich verder ontwikkelen binnen het trainersvak van de handbal. Momenteel is hij samen met Hans Verduin bezig met zijn HT-4 opleiding. Wanneer je de opleiding HT-4 succesvol afrondt, heb je de mogelijkheid om trainingen te verzorgen en wedstrijden te coachen op nationaal en BENE-league niveau. Michael had nooit verwacht dat de kans van hoofdtrainer op nationaal niveau zich nu al zou aandienen, en grijpt deze kans graag aan. Een dubbel gevoel geeft het hem, het warme nest van JuRo Unirek VZV verlaten, waar hij zich ontwikkeld heeft tot een handbaltrainer. Maar zo stelt hij ‘Eerst dit seizoen maar eens zorgen dat we bij VZV nog prijzen gaan pakken’.

We zijn Michael zeer dankbaar voor de mooie dingen die hij heeft gedaan voor de jeugdopleiding van JuRo Unirek VZV en wij gaan hem zeker missen!

Michael, wij wensen je heel veel succes bij deze mooie stap die je gaat maken en gaan graag volgend seizoen de sportieve strijd met je aan!

Deel dit bericht

Scroll naar boven