Maak kennis met John Zeeuw, de nieuwe trainer van dames 2

Zoals jullie al op enkele plekken voorbij hebben zien komen: John Zeeuw wordt de nieuwe trainer van dames 2. John is een taaie in het handbal, heeft heel wat ervaring achter zijn naam staan zowel als trainer, als speler. Renee Kolken heeft even nader kennis met hem gemaakt en als een echte reporter een klein interview gehouden.

John Zeeuw is 58 jaar en heeft in zijn privé leven naast zijn getrouwde vrouw ook twee kinderen. Naast dat John veel in het handbal te vinden is, vindt hij de gezelligheid met vrienden en vakanties ook erg leuk. Hij werkt als projectleider in de installatietechniek.

Als handballer heeft John gespeeld bij IJmuiden, IJmond (Beverwijk) en Alkmaar. Bij Alkmaar is hij als speler/trainer begonnen en als alleen trainer geëindigd (ca. 4 jaar). Hierna is de lijst van clubs alleen maar gegroeid: Graftdijk, Lacom, SEW, ZAP, DSS, KSV als laatste Geel-Zwart. Daarnaast heeft hij ook training gegeven op de Handbalschool.

John heeft als persoonlijke doelen voor het komende seizoen gesteld om met dames 2 beter te spelen dan vorig seizoen. Denk hierbij aan om met meer snelheid te spelen en de aansluiting naar het eerste team kleiner te maken. Qua positie in de ranglijst in de 2e divisie wordt als doel gesteld; boven de middenmoot eindigen. Ook de samenwerking tussen hem en Rolf ziet hij als een leuke uitdaging.

Is er nou iets wat je echt van hem wilt weten, trek hem zeker aan z’n vestje zodra jullie weer als publiek van harte welkom zijn op Sportcentrum VZV. Maar tot die tijd, Stay Safe!

Namens Juro Unirek VZV wensen wij John en dames 2 een goede competitie toe.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top