Laatste competitiewedstrijd Dames 1

Aanstaande zaterdag 19 juni wordt de laatste (thuis)wedstrijd van Dames 1 van het seizoen 2020-2021 gespeeld. Hier wordt dan gespeeld om de 3e en 4e plek van de alternatieve competitie. De eerste wedstrijd om de 3e/4e plek, afgelopen zaterdag, was geëindigd in een gelijkspel (27-27), dus het beloofd zaterdag een spannende strijd te worden.

Het was een bijzonder handbalseizoen, in september was er begonnen met de reguliere competitie, maar deze is snel weer stilgelegd. Er is in februari weer gestart met de alternatieve competitie, maar we zijn nog steeds onder invloed van de Covid-pandemie. In het najaar van 2020 hebben we een aantal thuiswedstrijden van dames 1 gehad waarbij toeschouwers welkom waren in Sportcentrum VZV. Helaas door de 2e Corona golf is het alleen maar weer slechter geworden en moest het Sportcentrum weer op slot.

Voor de laatste thuiswedstrijd van JuRo Unirek VZV dames 1 zijn de coronamaatregelen iets soepeler geworden (voor topsportcompetities), echter wij kunnen nog niet onbeperkt toeschouwers binnenlaten. In totaal zijn er maar een aantal plekken beschikbaar, deze worden toegewezen aan familie/vrienden van de speelsters van dames 1. Wij vinden dit als vereniging een lastige keuze, maar wij vragen uw begrip hiervoor.

De wedstrijd betreft tevens het afscheid van een aantal topspeelsters. Djazzmin Trabelsi en Lisa Vlug gaan VZV verlaten om in Berlijn te gaan handballen. Lisanne Kolken zegt het topsport gedag en komt handballen in een lager team en Lotte Prak stopt helemaal met handballen. Beide kijken uit naar meer vrije tijd en blijven zeker ons dames 1 goed in de gaten houden. Romy Zengerink heeft tevens de keuze gemaakt om te stoppen met handballen en zich meer toe te leggen op haar werk en vrije tijd. Via haar bedrijf blijft ze betrokken bij VZV door het geven van krachttrainingsprogramma’s.

De wedstrijd is uiteraard te zien via onze livestream, deze is te bereiken via onze website.

Deel dit bericht

Scroll naar boven