Kaartverkoop livestream kantine 20-nov

Van het weekend is het weer Europacupweekend! De return wedstrijd tegen WHC Vardar staat op het programma. Er is sinds afgelopen weekend helaas geen publiek meer toegestaan bij wedstrijden en trainingen in de professionele- en amateursport. Maar…… we hebben de livestream. U kunt de livestream thuis kijken, maar u kunt ook gezamenlijk met een aantal fans komen kijken in de kantine van Sportcentrum VZV.

De Europacup wedstrijden zijn een grote kostenpost voor onze vereniging. Deze kosten worden normaal o.a. opgevangen door entreegelden en sponsoracties (mokken). Helaas gaan wij de grote post entreegelden nu missen… om dit enigszins op te vangen gaan vragen een vrijwillige bijdrage voor de livestream. Als u komt kijken in de kantine van Sportcentrum VZV dan vragen wij €5,- entreegeld. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Om te weten of het niet te druk wordt in de kantine hebben wij een kaartverkoop opgestart voor de livestream in de kantine. Hierbij de link naar de kaartverkoop voor de livestream in de kantine. Voor het betreden van de kantine dient u een Coronatoegangsbewijs te hebben.

https://shop.eventix.io/a4bdcd2d-2033-11ec-b3c4-9e36bf7d673e/tickets

Toeschouwers welke al een kaart hadden gekocht voor de wedstrijd kunnen met deze kaart naar binnen, u heeft hierover een mail ontvangen, u dient zicht namelijk hiervoor wel voor aan te melden. Zo hebben wij inzicht in hoeveel mensen er ongeveer komen.

LET OP: Vanwege de coronamaatregelen is de wedstrijd vervroegd van 19:00 uur naar 16:00 uur. Hierdoor kan de wedstrijd via de livestream gekeken worden in de kantine van Sportcentrum VZV ‘Bij Veld’t’.

Deel dit bericht