JuRo Unirek VZV organiseert een internationaal jeugd-toernooi

Dit is een sportjaar die wij niet snel gaan vergeten. Helaas hebben wij door het Covid-19 virus minder kunnen handballen dan wij gewild hebben. Gezondheid staat voorop, maar handbal wordt wel gemist. Om dit jaar op een leuke, sportieve manier af te sluiten nodigen wij u uit voor ons eerste internationaal jeugdtoernooi op 27 en 28 december 2020 in ’t Veld (Nederland). Wij hadden het al op de planning staan, echter door de corona-maatregelen blijft het uiteraard spannend of het plaats kan vinden. Maar we moeten naar de toekomst durven kijken en niet stil blijven staan. Voor nu gaan wij er vanuit dat de Corona-maatregelen niet meer van toepassing zijn en dat we veilig kunnen handballen.

Wij organiseren dit toernooi voor de jeugdcategorieën dames in de A-jeugd (MO19 = U18-U19), B-jeugd (MO17 = U16-U17) en C-Jeugd (MO15 = U14-U15). Om een sterk toernooi neer zetten willen wij dat de teams minimaal topklasse spelen. Op deze manier hopen wij een mooi toernooi te organiseren. Uw vereniging speelt met uw jeugdteams op deze speelsterkte, daarom nodigen wij u uit om mee te doen met ons toernooi.

Is het (te) ver rijden naar ‘t Veld, maar wilt u wel meedoen? Wij bieden tevens de mogelijkheid om te overnachten in het sportcentrum (vol=vol). U kan arriveren op zaterdag 26 december na 17.00 uur en vertrekken op dinsdag 29 december voor 11:00 uur. Er zijn ook verschillende groepsaccommodaties in de omgeving, dit moet u echter zelf organiseren.

Voor meer informatie zie vzvhandbal.nl/abc-tournament  of mail ons: toernooi@vzvhandbal.nl

Inschrijven kan via https://www.tournify.nl/live/abcjurounirekvzv

Met vriendelijke groeten

Toernooicommissie JuRo Unirek VZV

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top