JuRo Unirek VZV ontvangt €2.000,- van de Rabobank

Rabobank Kop van Noord-Holland heeft in april een noodfonds opgericht voor lokale verenigingen, stichting en initiatieven die financieel zijn getroffen door het coronavirus. Het Rabobank Coöperatief Fonds richt zich op clubs en initiatieven die door de crisis worden geraakt. Te denken valt aan evenementen die zijn afgeblazen en daardoor cruciale inkomsten missen. Waarmee zelfs het voortbestaan in gevaar kan komen.

Door het missen van onze thuiswedstrijden van de play-off, het niet kunnen organiseren van de wandeltocht, eierenactie etc. hebben wij als handbalvereniging grote inkomsten gemist. Hiervoor hebben wij bij de Rabobank een verzoek ingediend en dit verzoek is afgelopen week gehonoreerd! Afgelopen woensdag is ons dames 1 speelster Maud Kruijer naar Den Helder gereden om bij de Rabobank via een drive-thru een cheque van €2.000,- overhandigd te krijgen.

Rabobank Kop van Noord-Holland, namens iedereen van handbalvereniging JuRo Unirek VZV ontzettend bedankt voor deze gift in deze moeilijke coronatijd.

Duizenden stemmen bij bankactie om clubkas te spekken ...

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top