JuRo Unirek VZV is jarig!!!

Vandaag is JuRo Unirek VZV jarig en we zijn 75 jaar geworden. En dat mogen we vieren! En dat gaan we in juni vieren samen met jong en oud.

Jubileumdiner
Op vrijdagavond 9 juni gaan we het vieren met een diner, hiervoor heb je al op kunnen geven bij John Volkers. Het jubileumdiner wordt gehouden in hal 2 van ons Sportcentrum VZV, Hierbij worden we geholpen door de familie Doedens van de kantine Bij Veld’t. Er wordt een eetgelegenheid gebouwd en een podium (voor een enkele toespraken). Het diner zal zijn van 19 uur (aperitief) tot 22.30 (digestief). Op de avond worden tevens enkele nieuwe ereleden geïnstalleerd en wordt het jubileumboekje VZV 1998-2023 ten doop gehouden. Wil je ook komen, check dan bij John Volkers of er nog een plekje is via johnvolkers1955@gmail.com.

Feest voor de jeugd
Op zaterdag 10 juni overdag is het jaarlijkse beachtoernooi en wordt er voor de jongste jeugd ook nog extra feestmiddag georganiseerd, hiervan is het programma nog niet helemaal bekend. Maar hou onze site en social media in de gaten

Feestavond – Reünie VZV
Op zaterdagavond 10 juni is het tijd voor de grote feestavond/reünie voor alle (oud)leden, (oud)trainers, (oud)coaches, (oud)sponsoren, (oud)verzorgers, (oud)vrijwilligers!!! Iedereen is van harte welkom. Dus SAVE THE DATE en zet 10 juni in jullie agenda, de avond start om 20:00. Ken jij iemand die bij VZV betrokken is of in het verleden betrokken is geweest bij VZV. Benader deze persoon en de zeg dat hij/zij ook welkom is. Dan maken wij er een mooie/gezellige reünie van! De avond wordt tevens georganiseerd door Kantine Bij Veld’t en DJ Luuk is aanwezigheid om het extra gezellig te maken!

Wij vinden het een mooie mijlpaal dat we 75 jaar zijn geworden, en wij hopen dat jullie dat met ons meevieren!

Deel dit bericht

Scroll naar boven