JuRo Unirek VZV en Corona

Beste VZV’ers,

Zoals premier Rutte op de persconferentie van 21 april gezegd heeft gaan we samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden – alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren – worden verlengd. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren.

En wij worden voorzichtig blij dat wij meer ruimte mogen geven aan kinderen en jongeren. Kunnen we langzaam weer gaan denken aan handbal? Helaas is het nog niet mogelijk om binnen te gaan handballen. Het bestuur en de technische commissie onderzoekt daarom zorgvuldig wat de beheersmaatregelen van 21 april betekenen voor de handbaltrainingen binnen onze vereniging. Tevens dient hierbij de gemeente Hollands Kroon hierover afspraken met ons te maken. We zien een heel klein lichtpuntje aan de einde van de tunnel. Maar we zijn er nog niet, maar we zijn wel volop bezig met het onderzoeken wat we wel kunnen gaan doen, we houden jullie hierover op de hoogte.

Blijf je in de tussentijd je aan de maatregelen houden en blijf gezond, want samen zorgen wij ervoor dat wij Corona een halt toeroepen. En als wij Corona een halt hebben geroepen zien wij elkaar weer snel op Sportcentrum VZV!

Tot snel!

Met gezonde groet,

Bestuur en Technische Commissie
Handbalvereniging JuRo Unirek VZV

Deel dit bericht

Scroll naar boven