Jeugd t/m 12 jaar mogen weer trainen!

Beste JuRo Unirek VZV’ers,

Ja! Het is zover! De eerste stappen richting weer handballen mogen gezet worden. We hebben afgelopen maandag een plan van aanpak bij de gemeente Hollands Kroon ingediend en daar hebben we nu een goedkeuring op ontvangen.

Wij gaan maandag 4 mei starten met de trainingen van de jongste jeugd (kinderen t/m 12 jaar). De trainingen zijn op de maandag- en de woensdagmiddag en zijn als volgt ingedeeld:

F-jeugd14.30 – 15.30
E-jeugd15.30 – 16.30
D-jeugd t/m 12 jaar16.30 – 17.30

De teams betreffen de teams zoals in het seizoen 2019-2020. De trainingen starten op de sintelbaan en sluiten af op het beachveld.

Wij mogen van gemeente Hollands Kroon starten met de trainingen mits wij ons houden aan de Corona-richtlijnen. Wij willen benadrukken dat wij als vereniging verantwoordelijk zijn voor uitvoering van de trainingen en de toepassing van de genoemde Corona-richtlijnen hierbij. En daarbij hebben wij jullie medewerking voor nodig.

Samen met Sportcentrum VZV en de verenigingen welke actief zijn op Sportcentrum VZV hebben wij een protocol opgesteld. Ons verzoek dit protocol door te nemen en allen hier aan te houden.

(Tekst gaat onder protocol verder)

Halen en brengen sportende kinderen
De kinderen kunnen door hun ouders gebracht en gehaald worden op parkeerplaats P1 van Sportcentrum VZV. Het betreft een kiss en ride, de ouders dienen direct weer naar huis te gaan. Parkeerplaats P2 wordt afgesloten voor auto- en fiets verkeer. De kinderen zijn niet eerder dan 10 minuten (bij voorkeur niet eerder dan 5 minuten) voor de starttijd van de training aanwezig op Sportcentrum VZV.

Eerste trainingsweek
Tijdens de eerste trainingsweek worden de kinderen opgevangen op parkeerplaats P2 waarna ze gezamenlijk met de trainer naar het trainingsveld gaan. Na deze eerste week dienen de kinderen, direct bij aankomst, zelf naar hun trainingsveld te gaan.

(Tekst gaat onder plattegrond verder)

Handhaving Coronamaatregelen
Tijdens de eerste trainingsweek (indien nodig langer) wordt er door binnen de vereniging aangewezen vrijwilliger gecontroleerd op het handhaven van de Corona-richtlijnen. Onder andere worden ouders op P1 (kiss en ride) gewezen op het feit dat zij direct naar huis dienen te gaan. Deze vrijwilliger is er om te zorgen dat wij weer mogen sporten, zijn/haar opmerkingen en aanwijzingen dienen ten allen tijden opgevolgd te worden.

Wij zijn zeer blij met de mogelijkheden dat wij met de jongste jeugd weer mogen sporten. Samen maken wij dit een succes! Als alles goed verloopt gaan we vervolgens kijken of we ook weer kunnen starten met de oudere jeugd (13 t/m 18 jaar).

Wij hopen elkaar allemaal weer snel te mogen zien op Sportcentrum VZV!

Een sportieve groet,

Bestuur en Technische Commissie
Handbalvereniging JuRo Unirek VZV

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top