AFGELAST | Halve finale Eredivisie dames – JuRo Unirek VZV vs. Cabooter HandbaL Venlo

Aanvulling 25 maart 2020 | Helaas kon door alle maatregelen de halve finale van de eredivisie tussen VZV en Venlo ook niet plaatsvinden. De kaartverkoop heeft voor deze wedstrijd al plaatsgevonden. De gekochte kaarten kunnen niet voor een andere wedstrijd gebruikt worden. In juni (na de lock-down) bieden wij u de mogelijkheid aan om uw kaart weer bij ons in te leveren, waarna u uw geld weer terug krijgt. Hou uw mail en de sociaal media kanalen in de gaten wanneer dit moment zal zijn. Let op, u dient u kaart wel mee te nemen. Wij hopen op jullie begrip. Het is ontzettend jammer dat het niet door kan gaan. Maar houd moed, komt goed.

——————–

Wij hebben gisteren de kwartfinale om het Nederlands Kampioenschap gewonnen! Op 14 maart staat de eerste van de twee halve finales op het programma tegen Cabooter HandbaL Venlo. In de competitie heeft dames 1 al twee keer verloren van deze meiden uit Venlo. Het beloofd daarom een zware maar super spannende partij te worden. Maar de meiden laten zich niet drie keer het kaas van hun broodje eten. Dus kom de meiden van Dames 1 ondersteunen in deze partij!

Het zal weer een drukke avond worden, en deze avond willen wij net zo gestroomlijnd laten lopen als de vorige keren. En daarom doen wij nu wederom een voorverkoop voor de kaarten van de halve finale tegen Cabooter HandbaL Venlo.

De wedstrijd is zaterdag 14 maart om 20:00 in Sportcentrum VZV.

Wij hebben 600 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd en, zoals jullie mogelijk begrijpen, zijn er heel veel mensen die willen komen kijken naar deze wedstrijd. Om ieder JuRo Unirek VZV fan een eerlijke kans te geven is het per lid/sponsor/club van 75 mogelijk één kaart te kopen, aanmelden kan hiervoor t/m 11 maart 2020.

De kaarten voor deze nacompetitie wedstrijd zijn € 5,- per stuk voor leden en € 10,- voor niet-leden. Deze speciale voorverkoop is enkel mogelijk via mailadres: kaartverkoop@vzvhandbal.nl

Geef bij uw aanmelding uw naam en geef hierbij aan dat u een lid of geen lid bent. Na uw aanmelding via dit mailadres ligt u kaart op woensdag 11 maart 2020 om 18:30 uur klaar op Sportcentrum VZV. Daar is het tevens mogelijk je kaart te betalen.

Met vriendelijke groet, Namens het bestuur van JuRo Unirek VZV

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top