Ga samen met Sportcentrum VZV voor glasvezel en verdien 25,-

Razendsnel glasvezel internet in ’t Veld e.o. is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 29 Juni 2022 van de superscherpe aanbieding van DELTA én bespaar ook nog eens €650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel!

Exclusief bij Sportcentrum VZV krijg je bovendien bij jouw aanmelding een cashback van €25. En wij als vereniging ook nog eens €50! Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via Sportcentrum VZV en we profiteren allemaal! Let op: niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc. etc.!

Als 20% van de bewoners in ’t Veld e.o. zich op tijd aanmeldt, komt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk. En gaan zij starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

DELTA vertelt jullie graag meer over glasvezel in ’t Veld e.o. en over deze actie. Daarom wordt er op donderdag 9 juni een informatiebijeenkomst georganiseerd in de kantine van Sportcentrum VZV ‘Bij Veld’t’ om 20:00 uur.

Deel dit bericht

Scroll naar boven