Doelpuntenactie 2020-2021

Zoals je wellicht hebt opgemerkt, organiseren wij jaarlijks een doelpuntenactie waarbij je een (vast) bedrag kunt inleggen voor elk competitiedoelpunt dat het eerste elftal het seizoen maakt maakt. Een goede stimulans voor leuk handbal! Bovendien komt de opbrengst geheel ten goede aan de vereniging en wordt dit ingezet voor activiteiten voor de senioren, jeugd, achterstallig onderhoud, materiaal, etc..

Ook dit seizoen worden er weer prijzen beschikbaar gesteld voor degene dit er met het aantal doelpunten het meest dichtbij zit. In het seizoen van 2019-2020 waren dit de prijswinnaars! Kunt u het beter?
Tegoedbon van ’T Anker: Gerda Kolken
Gourmetpakket van Slagerij Broersen: Fam. Koenis
Bollenpakket Triflor: Fam. Meijer & Fam. Groen
Borst Bedden tegoedbon t.w.v. 50 euro: Beauty Day & Fam. Blom

Normaal komt dames 1 elk jaar langs de deuren in ’t Veld, Zijdewind en Moerbeek, maar helaas zijn we door de Covid-19 pandemie genoodzaakt het dit jaar iets anders te doen. We gaan het dit jaar realiseren via de digitale weg: Hoe gaat het in zijn werking?

Sponsoren per doelpunt
Als u wilt sponsoren per doelpunt is dit mogelijk door je op te geven via het volgende telefoonnummer (06-12664920) of per mail (amberzomerdijk@hotmail.com) met naam, adres en het specifieke bedrag per doelpunt.

Sponsoren met vast bedrag
Als u wilt sponsoren met een vast bedrag dan kunt u dit bedrag overmaken via de volgende link:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=6wz6QLucT_eupxMjUwmWbQ

Of door gebruik van de volgende QR-code:

Wij hopen dit jaar nog lang te mogen handballen zodat wij veel doelpunten voor u en onze vereniging kunnen maken! Alvast bedankt!


Hoe werkt een QR-code?
IOS: Om een QR-code te scannen en te gebruiken, doe je het volgende:

  1. Ga naar de Instellingen-app en kies voor Camera.
  2. Controleer of de optie Scan QR-codes aan staat.
  3. Open de Camera-app.
  4. Zorg ervoor dat de app op de stand Foto of Vierkant staat.
  5. Richt de camera op de QR-code.
  6. Bovenin verschijnt vanzelf een melding in beeld. Tik hierop om de gegevens achter de QR-code te gebruiken. Is het een link naar een website, controleer dan eerst goed of de link wel echt naar de website gaat die je verwacht. Je kan een preview van de site openen door de melding stevig in te drukken.

Android: Smartphones waarop android 9 (of nieuwer) software is geïnstalleerd kunnen direct uit de camera app een QR code scannen. De URL van de pagina wordt gedetecteerd.

  1. Check allereerst of je Google Lens hebt geïnstalleerd. Zo niet: download Google Lens gratis in Google Play;
  2. Activeer de Google Assistent door je homeknop ingedrukt te houden. Zodra je Google Lens hebt geïnstalleerd, komt er automatisch een icoontje in Google Assistent. Druk op het Lens-icoontje rechtsonderin;
  3. Assistent activeert nu je camera. Richt je camera goed op de qr-code die je wil scannen. Tik op je scherm in het midden van de code;
  4. Klik op de suggestie die Lens geeft om naar de website te gaan, die dus aan de qr-code gekoppeld is.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top