Coronatoegangsbewijs – Informatie voor bezoekers dames 1

Beste handbalfans,

De competitie gaat weer beginnen! Volgende week zaterdag is de eerste thuiswedstrijd van de dames 1. Tijdens deze thuiswedstrijden van de dames 1 gaan wij gebruik maken van testen van toegang. Volgens de coronaregels voor evenementen kunnen we het systeem voor coronatoegangsbewijzen maximaal tweederde van de reguliere capaciteit benutten. Waarbij de bezoeker een vaste zitplaats hebben en de bezoekers geen 1,5 meter afstand hoeven te houden.

Voor de eerste wedstrijden doen wij geen voor inschrijving. Op basis van de laatste wedstrijden is gebleken dat het maximale aantal bezoekers niet gehaald wordt.  We verwelkomen jullie graag in onze hal!

——

Hoe werkt een coronatoegangsbewijs:

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

2. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

  • testbewijs
  • vaccinatiebewijs
  • herstelbewijs


Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.


Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

Deel dit bericht

Scroll naar boven