Commissies stellen zich voor…

Naam commissie:           TC Commissie (Technische Commissie)

Uit welke leden bestaat de commissie:
Urseline Smit, Liana Spaansen, Inge Hageman, Gert-Jan Pater, Michael Vijvenberg & Ard de Ruijter

Wat is de taak van jullie commissie:
De taak/doelstelling van de technische commissie is om speelsters uit eigen opleiding en/of speelsters die zich van buitenaf aanmelden, alle jeugd en senioren op een verantwoorde en prettige manier te laten spelen. Ieder op z’n eigen niveau. Dit op een wijze waarin de Spelvisie van JuRo Unirek VZV duidelijk uitgedragen wordt door de vereniging, trainer, coach en sporter. Het taakgebied  strekt zich uit van de F jeugd tot en met de senioren van zowel top- als breedtesport. De ontwikkeling van iedere speelsters individueel staat centraal.

Waar houden jullie je zoal mee bezig bij JuRo Unirek VZV?
Wij houden ons  bezig met: Indeling van de teams, indeling van de trainingsuren, indelen van de trainers, begeleiden van de speelsters, trainers en coaches, aanstellen van trainers en coaches/begeleiders. Opzetten van een goede voorbereiding voor start van de competitie, organiseren van oefenwedstrijden en teambuildingsactiviteiten. Organiseren van trainers/ coaches overleg tijdens het seizoen. Organiseren van open trainingsdagen en de handbal promoten bij de basisschool.

De TC is het eerste aanspreekpunt voor technische problemen, adviseert  bij problemen binnen een groep of bij problemen tussen trainers, coaches en/of individuele speelsters. De TC is regelmatig aanwezig bij de wedstrijden.

Wij vergaderen 1x per 2 weken, waarbij ook een afgevaardigde van het bestuur aanwezig is.

Tijdens de trainingen zijn er altijd TC leden aanwezig, die tevens ook gelijk een aanspreekpunt zijn voor leden, trainer, coaches, medische staf, ouders, etc.

Waar zijn jullie op het moment druk mee? Wat gaan we de komende tijd van jullie zien?
Nu houden we ons al enige tijd bezig met het aanbieden van een passend en veilig programma voor iedereen (ondanks de corona maatregelen). Hierbij staat de gezondheid van onze leden, trainers en vrijwilligers voorop. Ook houden wij ons bezig met verbetering en uitbreiding van onze jeugdopleiding.

Wat willen jullie nog kwijt of hebben jullie nog nieuwtjes?
Leuk nieuwtje is dat Michael en Hans met HT4 bezig zijn! En dat we een zeer goed en leuk collectief met elkaar hebben op de werkvloer!

Wij hopen dat de competitie weer snel van start zal gaan!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top