Commissies stellen zich voor 5…

Naam commissie:           Toernooicommissie

Uit welke leden bestaat de commissie:

Sonja Staal, Linda Klaver en Irene Klaver

Wat is de taak van jullie commissie:

Het is ons plan om het 1e internationale jeugdtoernooi voor JuRo Unirek VZV te organiseren. Het was de planning om het toernooi voor de A-B-C-jeugd te laten plaatsvinden op 27  en 28 december 2020. We weten allemaal waarom dat niet heeft plaatsgevonden.

Waar houden jullie je zoal mee bezig bij JuRo Unirek VZV?

Wij zijn achter de schermen begonnen met de organisatie van het internationale toernooi.  Er komt veel kijken bij het organiseren van een toernooi, zoals; datum prikken, zaal met overnachting regelen, catering, beveiliging, sponsors, geluidinstallatie, promotie (ook in het buitenland), inschrijving, reglement vaststellen en vertalen, wedstrijdschema opstellen, materiaal verzorgen, EHBO scheidsrechters, tijdwaarneming  en vrijwilligers regelen. 

Waar zijn jullie op het moment druk mee? Wat gaan we de komende tijd van jullie zien?

Wij hebben net weer voor het eerst bij elkaar gezeten om de organisatie van internationale toernooi op te pakken. Het is nu veel werk achter de schermen, zodra wij naar ‘buiten’ gaan treden wordt dit ook weer kenbaar gemaakt op facebook. Dus hoewel jullie nu nog weinig van ons zien, zal dat binnenkort gaan veranderen en zullen jullie vooral heel veel van ons gaan horen!

Wat willen jullie nog kwijt of hebben jullie nog nieuwtjes?

Wij hopen natuurlijk dat we weer snel wedstrijden mogen zien, voor jeugd en senioren. Dus mensen wees nog even streng voor jezelf, zorg dat het aantal besmettingen naar beneden gaat, dan mogen de sporthallen vast snel open!

Het organiseren van een groot toernooi is veel werk, maar als dan uiteindelijk het toernooi er staat met de vele enthousiaste spelers, begeleiders, scheidsrechters, vrijwilligers en supporters/ ouders/ fans is dat wel heel gaaf!!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top