Commissies stellen zich voor 3…

Naam commissie:        Actiecommissie 

Uit welke leden bestaat de commissie:
Aad van Wonderen, Hans Hageman, Dorien Keesom, Dymphie Keesom, Roos Pannekeet, Renée Kolken, Amber Zomerdijk, Monique de Wit en Maud Kruijer.

Wat is de taak van jullie commissie:
Onze taak is om acties en activiteiten te organiseren en daarmee geld op te halen voor de club.

Waar houden jullie je zoal mee bezig bij JuRo Unirek VZV?
Normaal gesproken zorgen wij ervoor dat dat er allerlei dingen georganiseerd worden waarmee geld wordt opgehaald voor de club. Veel van onze acties keren jaarlijks terug, maar af en toe hebben we ook eenmalige acties. Hieronder een greep uit de acties die wij organiseren:

Ieder begin van het seizoen lopen we altijd de doelpuntenactie. Hierbij hopen wij een sponsoring te krijgen van de mensen uit het dorp voor ieder doelpunt dat dames 1 in het seizoen scoort. 

Een van onze acties, georganiseerd door Astrid Stegers en Leny Jimmink, is de Club van 100. Dit jaar, ondanks de Corona, hadden we alweer heel snel heel veel enthousiaste deelnemers. Daar zijn ontzettend trots op. 

Daarnaast organiseren wij ook ieder jaar het schoolhandbaltoernooi in de kerstvakantie. Dit is voor groepen 7 en 8 van scholen uit de buurt voor zowel meiden als jongens. Wij vinden het altijd heel leuk om allemaal enthousiaste kinderen te ontvangen op dit toernooi.

In het voorjaar hebben we altijd de begonia-actie. Het is leuk om te zien hoeveel mensen hier altijd op af komen om, naast dat zij zelf wat moois kopen, de club een steuntje in de rug te geven. 

En andere mooie actie is Sponsorkliks. Met deze actie kun je, als je wat bestelt op bol.com, booking.com en nog vele andere sites, zonder dat het jou zelf wat kost de club sponsoren. 

Aan het begin van de Corona waren we bezig om een wandeltocht te organiseren. Eerst was deze in het voorjaar gepland, maar helaas kon dit niet doorgaan. Poging twee stond gepland in het najaar, maar helaas gooide Corona weer roet in het eten. 

Waar zijn jullie op het moment druk mee? Wat gaan we de komende tijd van jullie zien?
Momenteel zijn we niet met een actie bezig. Door Corona zijn weinig van onze acties dit jaar doorgegaan. Zo hebben we bijvoorbeeld aan het begin van het seizoen de doelpuntenactie niet kunnen lopen, hebben we geen wedstrijden en dus geen loterij gehad en ook hebben we geen schoolhandbaltoernooi georganiseerd. Gelukkig is de begonia actie wel doorgegaan en heeft de jeugd een mooie actie georganiseerd met het verkopen van tulpenbollen. We hopen dat in 2021 weer meer acties organiseren. We kijken vooral uit naar de wandeltocht die (hopelijk) dit jaar gaat georganiseerd gaat worden.     

Wat willen jullie nog kwijt of hebben jullie nog nieuwtjes?
We hopen natuurlijk dat iedereen gezond blijft en dat we snel weer kunnen handballen en van mooie wedstrijden kunnen genieten. En als er leuke of goede ideeën zijn voor een actie dan weten jullie ons te vinden ;). 

Deel dit bericht

Scroll naar boven