Commissies stellen zich voor 2…

Naam commissie:           Jeugdcommissie

Uit welke leden bestaat de commissie:
Ingrid Tomson (voorzitter), Linda Ursem ( notulist), Ria van Wonderen ( penningmeester), Manon Meijer ( contactpersoon met de coaches), Marijke van de Kolk ( acties)

Wat is de taak van jullie commissie:
De jeugdcommissie organiseert allerlei activiteiten voor de jeugdleden van de vereniging.

Waar houden jullie je zoal mee bezig bij JuRo Unirek VZV?
Elk jaar organiseren we aan het einde van het seizoen een handbalkamp. We slapen in de sporthal en hebben allerlei activiteiten op het sportpark.

Voor de F-jeugd komen in november de Zwarte Pieten en dan doen we allerlei spelletjes en natuurlijk nemen de Pieten een cadeautje mee voor de meiden en hun coaches. Voor de D- en E- jeugd is er rond de jaarwisseling een mixtoernooi. We hebben dan allerlei lekkere dingen die ze tijdens de pauze en bij de afsluiting van het  toernooi krijgen aangeboden. In februari is er voor de D-jeugd teambuilding. We besteden dan speciaal aandacht aan de spelregels.

De kampioenen worden gehuldigd en we organiseren de eieractie.

Speester van de week: bij de competitiewedstrijden thuis mogen 2 speelsters van de E- en F-jeugd bij toerbeurt op de bank bij zitten bij dames 1. Ze kunnen dan de wedstrijd van heel dichtbij meebeleven.

Manon deelt de jeugdscheidsrechters in voor de thuiswedstijden van de breedtesport en begeleidt de scheidsrechters tijdens de wedstrijden.

De toernooien van de F-jeugd organiseert Linda met iemand van de commissie. Dit gaat bij toerbeurt.

Waar zijn jullie op het moment druk mee? Wat gaan we de komende tijd van jullie zien?
Door de corona kunnen we op dit moment niet iets organiseren. Als de beperkingen weer worden opgeheven zullen we de activiteiten weer starten.

Wat willen jullie nog kwijt of hebben jullie nog nieuwtjes?
We wensen dat alle VZV-ers gezond blijven en dat we binnenkort weer kunnen handballen en weer veel plezier gaan beleven aan de wedstrijden.

Deel dit bericht

Scroll naar boven