Club van JuRo Unirek VZV Seizoen 2021-2022

Zeer gewaardeerd JuRo Unirek VZV’er,

We leven nog steeds in een onzekere tijd. Het Corona-virus heeft ons allemaal nog steeds in zijn greep. Maar er mag weer gehandbald worden en er mogen er voor nu ook weer toeschouwers komen. De entreeprijs bij reguliere wedstrijden van dames 1 is € 6,00. Als zowel dames 1 als dames 2 op dezelfde avond een competitiewedstrijd thuis spelen, kunt u een combikaart kopen voor € 7,50.

Maar u kunt ook weer lid worden van de Club van 100! Met een jaarlijkse donatie van € 100,- is de ‘Club van 100’ een grote hulp voor onze vereniging. Wanneer u lid bent van onze geweldige Club betaalt u bij zowel dames 1 als bij dames 2 geen entree. Hoe mooi is dat! U hoeft dan alleen nog maar losgeld mee te nemen voor het kopen van lootjes en een kopje koffie 😊.

Tevens hoeft u geen entree te betalen bij de wedstrijden in de nacompetitie. Let op: de finalewedstrijd valt hierbuiten. Dus met uw lidmaatschap van onze Club van 100 steunt u niet alleen onze fantastische vereniging maar let u ook op uw portemonnee. Wilt u naar een Europacupwedstrijd en/of bekerwedstrijd? Dan betaalt u gewoon de entreeprijs.

Ook wij hebben te maken met Corona-maatregelen en daarom gaan wij tijdens de competitie bij de entree werken met testen voor toegang. Tevens bent u nog steeds verplicht een plekje te reserveren via de site www.vzvhandbal.nl, zodat wij weten wanneer het maximale aantal bezoekers is bereikt.

U, als Club van 100 lid, krijgt net als onze onmisbare sponsors, eerder de kans om een plek te reserveren voor een reguliere wedstrijd dan andere belangstellenden. Helaas mag er maar een bepaald aantal toeschouwers naar binnen. Vergeet bij uw reservering op www.vzvhandbal.nl niet te vermelden dat u Club van 100 lid bent.

Voor uw bijdrage ontvangt u een entreepasje op naam (dus niet voor het hele gezin) voor het seizoen 2021-2022, waarmee u gratis alle reguliere competitiewedstrijden van dames 1 en dames 2 kunt bekijken.

Wilt u lid worden? Maak dan nu het lidmaatschapsgeld van €100,- over naar IBAN NL82RABO 0377602604 ten name van Handbalvereniging VZV o.v.v. uw naam en Club van 100 2021-2022. Wilt u een (zakelijke) factuur ontvangen, geeft u dit dan door aan onze penningmeester via penningmeester@vzvhandbal.nl of aan ons en u ontvangt deze per mail. U kunt ook betalen via deze betalingslink: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=QGXi7kaVS8WEQk8HaybO-w&qsl_reqcnt=1

Namens alle leden van JuRo Unirek VZV hartelijk dank!!!

Sportieve groeten,  Leny Jimmink en Astrid Stegers

Wij zijn ontzettend dankbaar dat niemand het betaalde lidmaatschapsgeld voor onze Club van 100 van vorig seizoen heeft teruggevraagd en wij hopen dan ook dat u ook dit seizoen de vereniging weer wilt steunen door lid te blijven/worden van onze Club van 100.

Deel dit bericht