Bestellen JuRo Unirek VZV mondkapje

Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. De handbalbond heeft gesteld deze mondkapjes ook te gebruiken in de sporthal. Onder andere dienen jeugdteams vanaf 13 jaar en hun begeleiders en seniorenteams een mondkapjes te dragen bij binnenkomst en bij vertrek van de accommodaties (bij wedstrijden en trainingen).

Dus wij dachten een mondkapje is begint een modieus item te worden, dus hierbij het allereerste JuRo Unirek VZV-mondkapje. De mondkapjes zijn €5,-, een kopie uiteraard want gezondheid gaat boven alles! En u helpt de club er nog mee ook!

Via deze weg kunt u uw JuRo Unirek VZV mondkapje(s) bestellen. Maar wees er snel bij want op=op! Maar indien de belangstelling voor de mondkapjes groot is wordt er een tweede batch besteld. U krijgt zo spoedig mogelijk te horen of u een mondkapje bemachtigd heeft! Indien u een bestelling akkoord is ontvangt u een betaalverzoek, na betaling zorgen we dat de mondkapjes zo spoedig mogelijk bij u komen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top