Arjen Schutte nieuwe coach/trainer A2-jeugd

Sinds enkele weken is Arjen Schutte aangesloten bij de trainersgroep van de A-selectie van JuRo Unirek VZV. Hij wordt verantwoordelijk van de A2-jeugd, Michael Vijverberg blijft de hoofdtrainer van de A-jeugd.

Een mooie uitdaging voor Arjen is dat naast de A1-jeugd aankomend seizoen ook de A2-jeugd uitkomt in de jeugddivisie. Dus zet alvast maar in uw agenda, op 27 november 2021 en op 2 april 2022 komen de A’s elkaar tegen in de jeugddivisie, als we het dan niet over derby’s hebben!

Als veertienjarige is Arjen gestart met handballen en nu, 42 jaar later, nog met de handbalsport bezig. De eerste 30 jaar als handballer bij de diverse verenigingen bij de junioren (A-Jeugd). Later bij de senioren spelend op divisie niveau zaal en regionaal de hoogste klasse op het veld. Op mijn 18e is hij begonnen met trainen geven aan de kleinste jeugd, later ook de oudere jeugd en daarna zowel heren als dames senioren.

Arjen heeft zijn trainingservaring in de handbal vooral gehaald in West-Friesland. Via de Risdam Zebra’s Hoorn, S+K Oosterblokker, Westfriezen Zwaag en Westfriesland SEW Nibbixwoud, gaat hij nu de uitdaging aan bij JuRo Unirek VZV.

Daarvoor ziet zijn eigen spelerscarrière er bijna hetzelfde uit. In 1978 is hij begonnen met handballen bij de Risdam Zebra’s in Hoorn. Via S+K Oosterblokker en Aristos Amsterdam heeft hij zijn eigen handbalcarrière in 2008 weer afgesloten bij de Risdam Zebra’s.

Arjen, heel veel plezier bij ons! Wij wensen je een mooie sportieve toekomst bij JuRo Unirek VZV.

Arjen Schutte met zijn team A2-jeugd

Deel dit bericht

Scroll naar boven