Alert blijven! Samen krijgen wij Corona onder controle

Beste Sporters en Sportfans,

Wij zijn al enige tijd weer aan het sporten, heerlijk vinden we dit allemaal! Wij vinden het ook super dat wij deze sport mogelijkheden aan iedereen kunnen bieden, en dit willen we uiteraard ook zo houden.

Wij hebben al enige keren een waarnemer van de gemeente Hollands Kroon op bezoek gehad. De meeste keren gaat het goed, maar we merken ook dat iedereen iets makkelijker wordt m.b.t. het zich houden aan de Corona-beheersmaatregelen. De regels hebben wij niet zelf verzonnen, maar wij dienen ons wel aan deze regels te houden om te mogen sporten.

Daarvoor hierbij nogmaals de beheersmaatregelen waaraan wij ons dienen te houden. Hierbij extra aandacht voor de volgende punt:

Ouders/toeschouwers zijn niet toegestaan tijdens de trainingen. Ouders zetten hun kinderen af bij de poort en gaan direct weer weg (kiss & ride). De ouders en overige gezinsleden blijven op 1,5 meter afstand van anderen, behalve binnen uw gezin/huishouden.

De waarnemer van de gemeente Hollands Kroon is gemachtigd om een boete uit te delen. En dat willen wij uiteraard niet. Indien een toeschouwer/ouder/sporter zich niet houdt aan de regels en hierdoor een boete volgt, dan zetten wij deze boete door naar de betreffende overtreder(s) van de maatregelen.

Laten we met z’n allen de laatste paar weken nog alert blijven en zo toch het seizoen goed af te sluiten. En dan gaan we ervoor om het volgend seizoen weer volle bak te kunnen sporten! Samen krijgen wij Corona onder controle!

Bedankt namens iedereen!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top