Aanvoerder Djazzmin Trabelsi verruilt ’t Veld voor Berlijn

Super trotst zijn wij als vereniging om te kunnen melden dat Djazzmin Trabelsi de overstap gaat maken naar Füchse Berlin. Na zeven seizoenen gespeeld te hebben voor JuRo Unirek VZV gaat Djazzmin het Hollandse (’t) Veld verruilen voor de Duitse. Füchse Berlin komt uit in de 2. Handball Bundesliga Frauen, momenteel staan zij derde in de 2. Bundesliga. De thuiswedstrijden van Füchse Berlin worden gespeeld in de Max-Schmeling-Halle in Berlin-Prenzlauer Berg.

Van de winter is Djazzmin door Füchse Berlin benaderd om een keer mee te komen trainen. Na deze trainingsstage in Berlijn van een paar dagen en nadat Djazmmin de sfeer van de club had geproefd, had ze besloten om dit avontuur aan te gaan! Uiteraard vindt ze het een onwijs leuke, maar ook heel spannende stap. Ze hoopt dat ze heel veel gaat leren in Berlijn, dit zowel op handballend als op sociaal vlak. Djazzmin: ‘En ik ga natuurlijk vooral ook heel erg genieten van deze gave ervaring’.

De nu 23-jarige Djazzmin is op 16-jarige leeftijd bij de vereniging komen handballen. Ze is begonnen met handballen bij de Risdam Zebra’s in Blokker, via VOC en SEW is ze in 2014 aangesloten bij de A-jeugd van VZV. De laatste jaren was ze als aanvoerder een stabiele factor in het team. Het team was altijd voor haar een groter belang dan haar eigen positie. Met haar moeder aan haar zijde als teambegeleidster van dames 1, was de Trabelsi-clan goed vertegenwoordigd binnen de vereniging.

‘Bij JuRo Unirek VZV ga ik zowel de meiden als alle mensen die betrokken zijn bij de vereniging heel erg missen. Ik zie VZV echt als een grote familie waar ik me heel erg thuis heb gevoeld de afgelopen jaren en dit zal ook altijd zo blijven. Graag zou ik alle VZV’ers enorm willen bedanken voor de afgelopen jaren. Ik denk dat er weinig verenigingen zijn met zo’n trouwe fanbase als bij VZV. Het is een heel fijn gevoel om te weten dat er altijd publiek achter je staat om je naar de overwinning te schreeuwen!’

Met de vraag hoe ze de toekomst ziet voor VZV denkt ze en hoopt ze dat VZV de komende jaren net zo blijft groeien als de afgelopen jaren. ‘Ik hoop dat ik eind volgend seizoen langs kan komen om de schaal (met bitterballen) te komen bewonderen!’

Djazzmin je blijft altijd welkom bij JuRo Unirek VZV! We wensen je heel veel geluk bij Füchse Berlin en we komen je vast en zeker een keer bewonderen in de Max-Schmeling-Halle!! Ontzettend bedankt wat je de afgelopen jaren betekend hebt voor de vereniging.

Deel dit bericht

Scroll naar boven