Kaartverkoop

Zie hieronder de link voor de reservering van de kaartverkoop van de dames 1 en dames 2 wedstrijden. 

Reservering Dames 1

Locatie SPORTCENTRUM VZV

Reservering Dames 2


Note: Als u via de link niet naar een reserveringspagina wordt geleid is er momenteel geen (openbare) verkoop van de kaarten voor de
thuiswedstrijden van de dames 1 en/of dames 2.

Corona en Reservering kaarten competitiewedstrijden dames 1 & 2
In verband met de Corona gaat het dit jaar net even iets anders dan andere jaren. Helaas zijn er door de huidige Corona maatregelen een aantal richtlijnen waar we ons aan moeten houden. Voor binnen sporten geldt dat het is toegestaan om een maximum aantal van 100 toeschouwers te ontvangen zonder reservering en gezondheidscheck. De toeschouwers moeten gaan zitten op de daarvoor bestemde tribunes. Toeschouwers van 18 jaar en ouder moeten hierbij onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden, tenzij deze 12 jaar of jonger zijn. Zij dienen zich tevens te registeren op de hierbij aanwezige formulieren. Als we meer dan 100 toeschouwers tegelijk verwachten, dan is reservering en een gezondheidscheck verplicht. Daarnaast wordt er vanaf de eerste competitiewedstrijd geplaceerd. Voor placeren geldt dat een vaste plek wordt toegewezen.

Voor dames 1 is de verwachting dat wij elke wedstrijd boven de 100 toeschouwers uitkomen. Bij de Dames 2 wedstrijden zal dit per wedstrijd verschillen. Daarom dienen bij elke dames 1 en 2 wedstrijd de toeschouwers zich voorafgaand voor de wedstrijd te registeren. Deze registratie gaat via een link die u als JuRo Unirek VZV-lid ca. 2 á 1,5 week voor de wedstrijd per mail ontvangt. Dit betreft de voorverkoop van de kaarten. Eén week voor de thuiswedstrijd wordt de link openbaar gemaakt zodat eventuele niet-leden zich ook kunnen registreren als toeschouwer voor de thuiswedstrijd. Deze link wordt dan geplaatst op de website www.vzvhandbal.nl.

Onder JuRo Unirek VZV-lid wordt verstaan een spelend lid, commissie-lid, begeleider/trainer, lid van de Club van 100 en sponsoren.

Helaas zijn er door de huidige Corona maatregelen maar 150 plaatsen beschikbaar voor toeschouwers. Zoals jullie mogelijk begrijpen, zijn er meer dan 150 toeschouwers die willen komen kijken naar de wedstrijden. Om iedereen een eerlijke kans te geven kunt u maar één kaart per persoon reserveren, maar het is wel zo vol=vol. Uiterlijk de avond voor de thuiswedstrijd ontvangt u een bevestigingsmail dat uw reservering geaccepteerd is.

De wedstrijdavond
Tijdens de registratie wordt u om een gezondheidscheck gevraagd. Echter op de wedstrijdavond zijn we in veel gevallen alweer één week verder. Stel u zelf weer de vraag of u nog steeds gezond bent en geen Corona-klachten heeft. Heeft u wel Corona-klachten, BLIJF DAN THUIS!

De zaal is één uur voor de wedstrijd toegankelijk voor publiek. Via de hoofdingang kunt u naar binnen om uw aanwezigheid te bevestigen. En na de wedstrijd dient u direct de zaal weer te verlaten.

Jongerentribune
Toeschouwers van 18 jaar en ouder moeten onderling 1,5 meter afstand van elkaar. Dat betekent dat jeugd van jonger dan 18 jaar wel dichter bij elkaar mag zitten. Daarvoor hebben wij per wedstrijd de beschikking over een jongerentribune, waar de jeugd <18 jaar samen kan gaan zitten. Bij de registratie kan je aangeven of je op de jongerentribune wilt zitten of niet. Als er te weinig aanmeldingen zijn voor de jongerentribune dan kan het zijn dat deze komt te vervallen bij de betreffende wedstrijd.

Zitplaatsen
Aankomende week worden er op de tribunes nummers geplakt om zitplaatsen te markeren. Bij binnenkomst krijgt u een nummer toegewezen waar u dient te gaan zitten. Wij vragen u dit te respecteren en naar uw toegewezen plek te gaan. Er lopen ook een paar ‘zaalwachten’ in de zaal om u te begeleiden naar uw plekje, zij zullen u ook wijzen op de coronamaatregelen.

Livestream
Indien het niet mogelijk is om de wedstrijd Live te komen kijken, kunt u de wedstrijd bekijken via een livestream. IT-Solutions heeft hard gewerkt om de kwaliteit te verbeteren. Het is mogelijk om dan met nog meer mensen tegelijk naar de stream te kijken en dan evengoed de kwaliteit te behouden. Misschien dat u tijdens de Noord-Holland-Cup al een beetje heeft gekeken, de stand wordt doorgegeven, er wordt aangegeven wie er gescoord heeft. Kortom het is allemaal in ontwikkeling. Echter de kwaliteit kost ook geld dus vragen wij een kleine bijdrage van €2,- per wedstrijd. Deze bijdrage kan per IDeal betaald worden.

Corona
Als je bovenstaande ziet, dan schrikt het misschien wel een beetje af om naar de wedstrijden te komen. Maar helaas zitten wij aan al deze regels verbonden,  wij doen echter ons best om het iedereen naar de zin te maken. Wij gaan er met de handbalmeiden weer een super seizoen van maken. En als de Corona een beetje meewerkt dan halen we misschien het einde van het seizoen en staan we in de finale om het Nederlands Kampioenschap!

Scroll naar top