Aan-en afmelden

Lid worden
Vind jij handballen leuk en wil je lid worden van handbalvereniging JuRo Unirek VZV, schrijf je dan snel in. Download hier het aanmeldformulier en vul deze in. 

Na volledig invullen en ondertekening van de formulieren kunnen ze samen met één pasfoto ingeleverd worden bij:

Inge Hageman
de Wurft 10
1738 DX Waarland
Email: wedstrijdsecretariaat@vzvhandbal.nl

Het lidmaatschap loopt per competitieperiode: van 1 juli tot en met 30 juni. Door ondertekening verplicht je jezelf tot de betaling van de volledige contributie, ook wanneer je, om welke reden dan ook, in de loop van het seizoen stopt.

Nieuwe leden
Lees hier interessante informatie voor nieuwe leden.

Opzegging lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt ieder jaar, zonder opzegging, automatisch stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren, vóór 15 maart, bij het secretariaat. Tussentijdse opzegging dient ook schriftelijk te worden gedaan bij het secretariaat. De contributie moet in dit geval voor de resterende tijd ( t/m 30 juni) worden voldaan.

Wijziging gegevens
Mocht er iets wijzigen in adres, rekeningnummer, email of telefoonnummer laat het dan zo spoedig mogelijk weten aan het secretariaat. Stuur een email naar wedstrijdsecretariaat@vzvhandbal.nl en geef duidelijk aan wat de oude en nieuwe gegevens zijn.

Scroll naar top