Publiek oefenwedstrijd JuRo Unirek VZV vs. HV Quintus

De eerst oefenwedstrijden van dames 1 en 2 zijn afgelopen weekend In Raalte gespeeld. Aankomend weekend krijgt u de eerste kans om de dames thuis aan de gang te zien. We krijgen meteen een goede krachtmeting in de voorbereidingsperiode. De nummer 3 van de eredivisie seizoen 2019-2020 (JuRo Unirek VZV) tegen de nummer 4 (HV Quintus). Van beide clubs treden zowel dames 1 als dames 2 aan.

11:00 JuRo Unirek VZV DS2 – HV Quintus DS2
14:00 JuRo Unirek VZV DS1 – HV Quintus DS1

Bij deze wedstrijden zijn jullie uiteraard welkom. Echter ook wij hebben te maken met corona-maatregelen. Per 1 juli 2020 zijn wedstrijden, toernooien en evenementen zijn toegestaan, zowel binnen als buiten en hierbij mag publiek aanwezig zijn. Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden.

Wij moeten in ieder geval rekening houden met het volgende:
• Bij meer dan 100 toeschouwers is het verplicht voor toeschouwers om vooraf te reserveren.
• voor toeschouwers gelden maximum aantallen, houd er rekening mee dat als sporters, officials en betrokken vrijwilligers klaar zijn met hun wedstrijd zij tellen als publiek, tenzij ze de locatie verlaten;
• Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Leden van één huishouden en jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
• Huishoudens worden bij elkaar geplaceerd.
• Voor jeugd <18 jaar is het mogelijk om op één tribune gezamenlijk te zitten, hiervoor wordt extra ruimte gereserveerd. Op deze tribune/ruimte worden geen mensen toegelaten voor volwassenen >18 jaar.

Wij hebben gekozen om voor de wedstrijden van dames 1 dat het verplicht is voor de toeschouwers om te reserveren. Per thuiswedstrijd dient hiervoor een reservering gedaan te worden. De reservering kan maximaal één week voorafgaand van de thuiswedstrijd worden aangevraagd of indien anders aangegeven. Reservering kunnen worden verstuurd via het mailadres kaartverkoop@vzvhandbal.nl

Bij de reservering graag de volgende gegevens meegeven:
a) Naam
b) Wedstrijd
c) Aantal personen >18 jaar
d) Aantal personen <18 jaar
e) Willen de personen <18 jaar apart op de ‘jeugdtribune’ zitten?

Gezondheidscheck

  • Had u een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Heeft u een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in quarantaine omdat u:
    direct contact had met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
    u korter dan 14 dagen geleden uit een land/regio bent teruggekeerd met code oranje of rood?

Indien u één van de vragen met ja moet beantwoorden, maak dan geen reservering of annuleer uw reservering.

Maximaal 24 uur voor de thuiswedstrijd hoort u of uw reservering definitief is vastgelegd. U krijgt hiervan een bevestiging per mail. Bij twijfel kan de organisatie u vragen de accommodatie te verlaten.

Helaas zijn wij door de coronamaatregelen aankomend seizoen verplicht zo te werken. Deze oefenwedstrijd is niet alleen een oefenwedstrijd voor de dames maar ook voor ons als organisatie. Wij hopen op uw begrip en medewerking. Wij gaan er in ieder geval er gezamenlijk een sportief en gezond seizoen van maken.

Wij hopen tot snel!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur JuRo Unirek VZV
Irene Klaver en Ard de Ruiter

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top