Noord-Holland Cup voor de eredivisie dames handbal

Dit jaar wordt voor het eerst gestreden om de Noord-Holland Cup voor de dames handbal uit de regio. Tegenwoordig is Noord-Holland sterk vertegenwoordigd in de eredivisie van de dames handbal. Afgelopen seizoen stonden er zelfs drie teams in de nacompetitie te spelen om het Nederlands kampioenschap. Een handbalregio waar we trots op mogen zijn en daarvoor hebben wij de Noord-Holland Cup geïntroduceerd.

In één week, verdeeld over vier dagen, wordt gespeeld om de Noord-Holland Cup. Van 24 t/m 28 augustus wordt er een halve competitie gespeeld, waarna op zondag 30 augustus de finales gespeeld worden in Sportcentrum VZV te ’t Veld. Wie zal de eerste Noord-Holland Cup van de eredivisie winnen?

Naast JuRo Unirek VZV doen Westfriesland SEW, OTTO Work Force / VOC Amsterdam en Garage Kil/ Volendam mee aan deze competitie. Het is direct een graadmeter voor aankomend seizoen in de eredivisie. Een mooi streven om te zeggen dat dit de top 4 wordt van de nationale competitie, wie zal het zeggen?

Check de website en de sociale media kanalen van de betreffende verenigingen voor toegang tot de wedstrijden, dit i.v.m. de te nemen Corona-maatregelen. Informatie over de kaartverkoop van de wedstrijden op Sportcentrum VZV te ’t Veld volgt nog, hou hiervoor onze bekende sociale media kanalen in de gaten.

Naast de organisatie van de Noord-Holland Cup voor de eredivisie van de dames handbal wordt in de eerste week van september tevens de Noord-Holland Cup voor eerste divisieteams georganiseerd, hierover later meer.

Wedstrijdschema 1e Noord-Holland Cup

Maandag 24 augustus – Sporthal Opperdam te Volendam (organisatie Volendam)

19:00Westfriesland SEWVOC Amsterdam
21:00Garage Kil/ VolendamJuRo Unirek VZV

Woensdag 26 augustus – Sportcentrum VZV te ’t Veld (organisatie SEW)

19:00VOC AmsterdamGarage Kil/ Volendam
21:00Westfriesland SEWJuRo Unirek VZV

Vrijdag 28 augustus – Sportpark Elzenhagen te Amsterdam (organisatie VOC)

19:00Garage Kil/ VolendamWestfriesland SEW
21:00VOC AmsterdamJuRo Unirek VZV

Zondag 30 augustus – Sportcentrum VZV te ’t Veld (organisatie VZV)

13:003e en 4e plek Noord-Holland Cup
15:00Finale Noord-Holland Cup

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top