Eerste stappen zijn gezet door Dames 1 & 2

JuRo Unirek VZV selectie trapt voorbereiding af met oefenwedstrijden tegen PCA/Kwiek Raalte.

Reeds in de vroege ochtend van wederom een zeer warme dag vertrok de gehele dames selectie van JuRo Unirek VZV naar Raalte om daar de eerste (oefen) krachtmeting van het seizoen te ervaren. PCA/Kwiek Raalte uitkomend in zowel de ere- en eerste divisie, dit net zoals de selecties van VZV. De dames 2, met ook de nieuwe trainer John Zeeuw, mochten als eerste aantreden tegen de reserves van Kwiek Raalte en deden dit zonder de gestopte Amy de Rooy, Krissy Hogervorst, Pien Groenveld, ook (de geblesseerde) Lotte Houtenbos, Floor Groenveld en Roos de Vries ontbraken bij de reserves. Daarentegen is de selectie aangevuld met zeer talentvolle A speelsters. De eerste helft verliep stroef voor de dames 2, de speelsters moesten duidelijk weer aan elkaar wennen maar wisten wel een ruststand van 11-10 neer te zetten. Na rust bleef de score gelijk opgaan echter na 20 minuten in de tweede helft begon Kwiek 2 iets uit te lopen wat resulteerde in een 29-21 eindstand. Dit betrof een leerzame start van de voorbereiding voor de dames 2 van JuRo Unirek VZV.

Om 14:30 was het de buurt aan de hoofdmacht van JuRo Unirek VZV om tegen de nieuwkomer in de eredivisie PCA/Kwiek Raalte te gaan spelen. Ook de hoofdmacht heeft speelsters zien vertrekken namelijk Kim Molenaar is naar VOC overgestapt en Florance Kos en Kim Jimmink zijn beide gestopt. Tevens kon de trainer Rolf Schulte deze wedstrijd niet over Lotte Prak beschikken. De wedstrijd begon met een matige start van de hoofdmacht, ook hier was er sprake van het gemis aan wedstrijdritme, toch zat er een aardig tempo in de wedstrijd met mooie aanvallende acties van beide kanten. De ruststand was 16-15 in het voordeel van Kwiek. Na rust begon VZV 1 in een betere en stabielere fase te komen en liep langzaam uit naar een terechte 28-37 eindstand. 

Al met al ging iedereen weer met een goed gevoel terug naar ’t Veld, het was meer dan mooi om, na al die maanden van stilstand, eens een echte wedstrijd te spelen.

Aankomend weekend ontvangen wij thuis de selectie van Quintus waartegen wij twee wedstrijden gaan spelen.

Eindstanden oefenwedstrijden PCA/Kwiek Raalte:
PCA Kwiek 2 – JuRo Unirek VZV 2 29-21
PCA Kwiek 1 – JuRo Unirek VZV 1 28-37

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top