Betty Plasmeijer

Afscheid van clubicoon Betty Plasmeijer

Na twaalf jaar actief te zijn geweest binnen onze handbalvereniging gaat clubicoon Betty Plasmeijer afscheid nemen van JuRo Unirek VZV en afscheid nemen van een actieve trainers carrière.

In 2018 heeft Betty na zes jaar hoofdcoach van dames 1 het stokje overgedragen aan Rolf Schulte, hierna was zij spin in het web voor onze jeugdopleiding. Maar na jaren topsport bedrijven heeft Betty aangegeven te willen stoppen als trainster en begeleidster bij JuRo Unirek VZV. Een zeer lastige keuze voor haar, want haar hart ligt in ’t Veld, maar ze kijkt uit naar meer vrije tijd en naar minder verplichtingen.

Betty heeft in het verleden voor vele Noord-Hollandse clubs gewerkt waaronder VIDO en ZAP. Maar haar meeste uren heeft ze voor onze vereniging getraind. Van 2002 tot 2006 heeft Betty als trainer/coach al in de eredivisie gespeeld met VZV. Tevens heeft ze de A- en B-jeugd van Nieuwegein getraind, is ze bondscoach geweest van de Talents op Papendal en vervolgens trainster bij VVW en HCV’90. In 2012 kwam ze terug bij VZV om een super reeks met dames 1 op te zetten. En dat is gelukt met in 2017 het eerste Europese avontuur voor de vereniging.

(tekst gaat verder onder foto)

Ard de Ruiter neemt als manager handbal veel van haar taken over. Daarbij heeft zij de afgelopen jaren veel getraind met de huidige jeugdtrainers Michael Vijverberg, Hans Verduin en Roel Pettinga en hierbij gezamenlijk aan de jeugdopleiding gewerkt. De heren gaan verder met wat er gestart is, de jeugd is de toekomst.

Betty is momenteel met de Technische Commissie (TC) nog volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe handbalseizoen 2020-2021. En nu de jeugd van het kabinet in Corona-tijd ook weer mogen trainen is de TC hard aan het werk om dit mogelijk te maken. Na deze laatste activiteiten gaat Betty genieten van meer vrije tijd, (misschien) nieuwe hobby’s ontwikkelen en uiteraard JuRo Unirek VZV op de voet volgen.

Wij laten ons clubicoon Betty uiteraard niet zomaar gaan, maar afscheid nemen in Corona-tijd is helaas niet mogelijk. Namens iedereen van de vereniging bedanken wij Betty Plasmeijer voor haar onvoorwaardelijke inzet voor JuRo Unirek VZV, dankzij Betty staan wij waar wij nu staan. Je zal gemist worden!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Scroll naar top