JuRo Unirek/VZV
Algemene informatie
Commissie
Training
Regeling
Programma

Beach handball leeft nog steeds bij Juro Unirek/VZV

VZV Beach Handball Toernooi
Zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019

  • Een spetterend spektakel voor de tweede keer op ons sportpark VZV! Met maar liefst drie beach velden, waarvan één centre court, grote kantine, volop kleedruimte, panaveld, tafeltennis tafel en veel enthousiaste vrijwilligers.
  • Het Beach toernooi wordt georganiseerd voor de volgende categorieën:
  • Heren Senioren, Dames Senioren, Dames junioren A1, B1, C1 en D1.
  • Op zaterdag komen de D-, C- en B-jeugd in actie en op zondag is het de beurt aan de heren, dames en A-jeugd.
  • Het toernooi wordt gespeeld onder toezicht van het Nederlands Handbal Verbond en telt mee voor de kwalificatie van het Nederlands Kampioenschap.
  • Meer informatie over ons toernooi kunt u vinden onder "toernooi".

Afgelopen jaar werden maar liefst drie teams van VZV Nederlands Kampioen en dat willen we natuurlijk dit jaar zeker weer evenaren!

maedilon/VZV drie kampioenen afbeelding

Zodra het zaalhandbalseizoen is afgelopen zullen deze teams gaan trainen en vanaf begin mei zullen ze aan verschillende toernooien meedoen. Binnenkort zitten wij als commissie om de tafel met de trainers/coaches om dit te bespreken.


Dit jaar hebben wij besloten om ook het toernooi te organiseren voor de D-jeugd. Het is natuurlijk van groot belang dat deze meiden zo vroeg mogelijk worden klaargestoomd om de competitie aan te gaan met de andere clubs.


Daarnaast willen we ook voor de breedtesport Beach Handball mogelijk maken. We willen trainingsmogelijkheden en toernooien of oefenwedstrijden organiseren voor de teams die hierin geïnteresseerd zijn. Wellicht dat hier ook belangstelling voor is bij verenigingen uit de omgeving.


Wij hebben drie beach velden en deze kunnen ook door andere verenigingen worden gebruikt. Dit uiteraard buiten onze trainingstijden om en tegen een kleine vergoeding. Voor informatie hierover kan contact worden opgenomen met S. Klesser, email sklesser@ziggo.nl.


Alles staat met de inzet van vrijwilligers. We zijn erg blij met alle hulp tot dusver. Maar we zijn er nog niet en we kunnen nog veel hulp gebruiken. Mocht je je handen uit de mouwen willen steken, mail dan naar C. Wijnker, email rene.carola@quicknet.nl.


Wilt u ons als sponsor steunen, dan kan dit natuurlijk ook. Wij hebben de volgende financiële kansen voor U:


€ 150 sponsor:

Vermelding in onze PR zoals: facebook, website, programmaboekje, Heraut, uw logo op een grote banner en uiteraard een warm welkom op beide dagen.


€ 500 sponsor:

Voor u ook zoals het bovenstaande maar tevens krijgt één van de velden uw bedrijfsnaam. Dit wordt kenbaar gemaakt met een doek van uw bedrijf boven het desbetreffende veld. (Deze buitenkans is slechts voor 6 sponsors mogelijk!)

Heeft u zelf nog ideeën of opties om ons te steunen tijdens dit evenement dan vernemen wij dit graag. Hiervoor kunt u contact opnemen met S. Klesser, sklesser@ziggo.nl.


Er valt weer veel te beleven op Sportpark VZV!

Kom straks gerust eens een kijkje nemen en zie hoe de wederopbouw van ons beach veld vordert!

Wij als Beach commissie hebben er in ieder geval weer veel zin in!


Een sportieve groet van de Beach commissie,
S. Klesser, R. de Vries, C. Wijnker, P. Bakker en A. Buter